Gradovi

SDS i LDP će se odazvati pozivu DS

BEOGRAD – SDS i LDP odazvaće se pozivu lidera DS Bojana Pajtića na sastanak opozicije 19. januara, rekli su danas šefovi tih stranaka Boris Tadić i Čedomir Jovanović, koji su od premijera Srbije Aleksandra Vučića zatražili da raspiše vanredne parlamentarne izbore.

Tadić je na konferenciji za novinare, na kojoj je predstavljen sporazum te dve stranke o koaliciji, rekao da SDS i LDP idu u te razgovore dobre volje, da nisu pesimisti, ali da insistiraju da se u njih uđe sa „belim papirima“, bez sujete i bez insistiranja na kandidaturama.

Jovanović je kazao da je besmisleno da se poziv za razgovore šalje preko jutarnjeg programa ili putem i-mejla, ali da će SDS i LDP otići na sastanak, sa željom da se napravi ozbiljan dogovor i definišu odnosi stranaka.

„Vrlo je važno definisati naše odnose i društvu poslati poruku sta je alternativa Vučiću, ona ne sme biti personalna, već programska“, rekao je Jovanović i dodao da nije pesimista povodom tih razgovora, ali da ne želi da učestvuje „u trulim aranžmanima“.

Preview

BORIS TADIC

Slide

BORIS TADIC

Slide

JOVANOVIC I TADIC

Slide

JOVANOVIC I TADIC

Slide

CEDOMIR JOVANOVIC

Slide

JOVANOVIC I TADIC

Slide

CEDOMIR JOVANOVIC

Slide

JOVANOVIC I TADIC

BORIS TADIC

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh