Gradovi

Sedam osoba povređeno u tri udesa u Beogradu

BEOGRAD – Sedam osoba je povređeno u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U sudaru dva automobila na na uglu ulice Jovana Cvijića i Jaše Prodanovića, povređeno je pet osoba, a dve lekarske ekipe upućene su na lice mesta.

Prva ekipa intervenisala je u 00.12 sati i zbrinula tri povređene osobe, od kojih je jedno dete (12) s višestrukim povredama, koje je prevezeno na odeljenje za reanimaciju u Urgentnom centru, a potom u dečiju kliniku Tiršova.

Još jedna muška osoba (47) prebačena je na odeljenje za reanimaciju u Urgentnom centru dok je druga muška osoba zadobila višestruke povrede i odvezena u Ugrentni centar.

Ekipa Hitne pomoći, koja je intervenisala u 00.22, prevezla je u Urgentni centar mušku osobu (23), koja je zadobila povrede glave i lakta, i žensku osobu (19), koja je zadobila povrede glave.

Nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u 19.54 isped broja 16 u ulici Milošev kladenac u Malom mokrom lugu, tokom pregleda na licu mesta nisu uočene vidljive povrede na muškoj osobi (63), koja je odbila transport i dobila uput.

U udesu koji se dogodio u 19.28 u ulici Stevana Filipovića, na ulasku iz Železnika u Sremčicu, povrređene su ženska (39) i muška (41) osoba i odvezene u Urgentni centar.

Za pomoć su se najviše javljali hipertoničari i astmatičari.

Hitna pomoć je intervenisala 104 puta, od kojih 13 na javnom mestu.

U Beogradu juče tokom dana nije bilo saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 123 put1, od kojih 23 na javnom mestu, dodala je Macura.

Foto Tanjug, D. Peternek/ arhiva, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh