• Gradovi

  Serija razgovora pod nazivom ‘Mediji i Novi optimizam’ u Užicu (VIDEO)

  U okviru obeležavanja dvadeset godina postojanja edicije Multimedia, IP Clio i Pokret Novi optimizam organizuju seriju razgovora pod nazivom „Mediji i Novi optimizam“.

  Razgovor na temu „Etika javnog servisa u trci s privatnim tabloidima“ biće održan u utorak, 6. juna, u Svečanoj sali Gradske kuće u Užicu sa početkom u 12 časova.

  Uvodnu reč daće Snježana Milivojević, profesorka Fakulteta političkih nauka u Beogradu.

  Sagovornici su: Rade Veljanovski, profesor Fakulteta političkih nauka i Boško Jakšić, novinar. Moderator je Boban Tomić.

  Teme koje će biti predmet razgovora u Užicu su: evropsko zakonodavstvo i funkcije javnih servisa; zašto javni servis nije državni medij; odgovarajući model finansiranja; politički pritisci i javni servis; procedure za izbor glavnog urednika, urednika i članova Upravnog odbora; zastupljenost programa na jezicima svih manjina na RTS; uvodjenje regionalnih javnih servisa.

  To će biti peti u seriji od deset razgovora koje organizuju IP Clio i Pokret Novi optimizam pod nazivom „Mediji i Novi optimizam“.

  Razgovori će biti realizovani u deset gradova Srbije (Novi Sad, Niš, Novi Pazar, Subotica, Užice, Vršac, Kragujevac, Vranje, Šabac, Zaječar).

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com