Gradovi

Šešelj: Amerikanci prekrajaju izbornu volju građana

Lider radikala Vojislav Šešelj tvrdi da Republička izborna komisija pod pritiskom Ambasade SAD pokušava da prekroji izborne rezultate prikaže da su koalicije Dveri – DS S, kao i SDS-LDP-LSV prešle cenzus, a nisu, tvrdi Šešelj.

BEOGRAD – Lider radikala Vojislav Šešelj tvrdi da Republička izborna komisija pod pritiskom Ambasade SAD pokušava da prekroji izborne rezultate prikaže da su koalicije Dveri – DSS, kao i SDS-LDP-LSV prešle cenzus, a nisu, tvrdi Šešelj.

Upitan zašto bi američka ambasada vršila pritisak u korist građanske desnice, Šešelj je rekao da pomenute stranke „nisu nikakva desnica“.

„To je koalicija koja glumi da je anti-EU, anti-NATO orijentacije, da je proruska, ali su se na prvi poziv svrstali u blok proevropskih stranaka“, rekao je Šešelj na pres konferenciji i naveo da Amerikanci žele lažne patriotske stranke i „novi DOS“, da bi oduzimali glasove pravim patriotama.

Šešelj tvrdi da stranke nisu u medijima bile ravnopravne u kampanji, posebno SRS, a posebno na javnom servisu.

„Državna televizija je nama bila apsolutno nedostupna“, rekao je lider SRS i najavio da će tražiti smenu menadzmenta i glavnog urednika RTS.

Preview

VOJISLAV SESELJ

Slide

VOJISLAV SESELJ

Slide

VOJISLAV SESELJ

Slide

VOJISLAV SESELJ

Slide

VOJISLAV SESELJ

Slide

VANREDNA KONFERENCIJA

Slide

VOJISLAV SESELJ

Slide

VOJISLAV SESELJ

VOJISLAV SESELJ

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh