Novosti online

Синди Крафорд пензији рекла – не

За предстојећи 50. рођендан, 20. фебруара, Синди Крафорд је од обожавалаца широм планете већ добила поклон – више од милион пратилаца на „Инстаграму”, друштвеној мрежи са фотографијама. Као виртуелну захвалницу на свом налогу, једна од првих светских топ модела демантовала је писање медија да одлази у пензију. Како је појаснила у дужој објави, њен одлазак у мировину је интерна породична шала и није све онако као пише у таблоидним насловима.

„Никада не доносим коначне одлуке и не дајем такве изјаве. Такође, врло сам нестрпљива и једва чекам да фокус померим на сопствени посао, породицу и пријатеље. У модној индустрији сам дуже од 30 година и ако сам нешто научила то је правило ’никад не реци никад’.

Синди Крафорд заузима пето место листе 100 најсексипилнијих жена 20. века по избору магазина „Плејбој”

Сваке године деци кажем да ћу се пензионисати али сваке године се догоде и нове ствари које ме мотивишу”, написала је Синди Крафорд, једна од најсликанијих манекенки.

У каријери дугој више од три деценије, њено лице и тело красили су више стотина насловница најутицајнијих модних, породичних, специјализованих часописа. Висока 175 центиметара, са стандардних 55 килограма и неуобичајено карактеристичним младежом изнад усне, природна бринета запосела је челну позицију на кастинзима.

Од краја осамдесетих година па све до почетка овог века Синди је била некрунисани капитен репрезентације топ модела. Са Наоми Кембел, Линдом Еванђелистом, Клаудијом Шифер, утрла је пут статусу топ модела и била једна од манекенки које су најчешће шетале модним пистама. Ангажмане за ревије и кампање светских брендова попут „Версачеа”, „Диора”, „Левиса”, „Гепа”, „Арманија”, „Лореала”, „Омеге” и других наплаћивала је милионским износима.

С најлепшим девојкама света 1990. године снимила је чувени видео-спот за хит „Freedom” Џорџа Мајкла. Окушала се и као глумица. Иако је филм „Фер игра” из 1995. године, у којем је тумачила главну женску улогу и била партнерка Вилијама Болдвина, критика лоше оценила, а није привукао ни публику, Синди је и ту успела да профитира. Успех у седмој уметности није остварила, али је започела емотивну везу са глумцем Ричардом Гиром. Били су браку четири године.

Срећу је пронашла с Рендијем Гербером, власником неколико популарних америчких клубова, са којим је до данас у складном браку. Њихово двоје деце, ћерка Каја (15) и син Присли (17), кренули су њеним стопама, обоје су претходних година ангажовани као деца модели за бројне кампање, а Присли се опробао и као фотограф.

Прошле јесени објавила је аутобиографију „Becoming”, са другарицама Наоми Кембел (45) и Клаудијом Шифер (45) је заштитно лице кампање за наступајућу сезону модне куће „Балман” и најављује нова ангажовања. Синди Крафорд је очигледно пензији рекла – не.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh