• BG

  Slobodna TV podnela REM-u zahtev za izdavanje dozvole za pružanje medijske usluge

  Slobodna televizija podnela je Regulatornoj agenciji za elektronske medije zahtev za izdavanje dozvole za pružanje medijske usluge, kao i zahtev SBB-u i Telekomu u cilju otpočinjanja pregovora za uvodjenje tog kanala u redovnu ponudu tih kablovskih mreža, saopštila je danas izvršna urednica te televizije Hana Adrović.

  Adrović je navela da očekuje da će pregovori početi u najskorijem roku i da će rezultovati uvodjenjem Slobodne u standardnu ponudu tih operatera.

  „Za kratko vreme pokazali da ekipa mladih ljudi može da napravi informativni program koji je konkurentan čak i informativnim programima mnogo većih i finansijski stabilnijih televizija“, navela je Adrović na konferenciji za novinare u Medija centru.

  Poslanik i glavni urednik Nove srpske političke misli Djordje Vukadinović najavio je da će od jeseni na Slobodnoj televiziji biti autor nove emisije „Duel“ u kojoj će sa neistomišljenicima iz različitih uglova razgovarati na izabrane teme.

  „Slobodna televizija je napravila neku vrstu pokazne vežbe kako bi trebalo da izgleda objektivno novinarstvo. Želim da dam svoj doprinos tom naporu da se objektivno informiše i neki prilog normalnosti našoj medijskoj sceni“, rekao je Vukadinović.

  Urednik informativnog programa Predrag Lazarević rekao je da je ideja Slobodne televizije da ponudi informativni program „onako kako bi on trebalo da izgleda“, i da je „nepristrasno, objektivno i fer izveštavanje“ ono što korisnici i u buduće mogu da očekuju.

  Beta

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com