Gradovi

Sneg u Ivanjici, N.Varoši, Sjenici

U Novoj Varoši palo je oko 50 centimetara snega, a u nekim mestima snežni nanosi su i do metar, zbog čega su neka sela blokirana, rekao je direktor novovaroške Direkcije za izgradnju Miroljub Šaponjić

IVANJICA – U nižim predelima Ivanjice sneg je dostigao visinu od 30 centimetara, a u višim i preko pola metra, rečeno je danas Tanjugu u preduzeću Putevi Ivanjica.

Kako navode u tom preduzeću, trenutno je neprohodan put Kumanica – Bele vode, ali su ekipe na terenu i rade na osposobljavanju tog putnog pravca.

Na rašćišćavanju snega u opštini Ivanjica radi pet kamiona i šest mašina.

U Novoj Varoši palo je oko 50 centimetara snega, a u nekim mestima snežni nanosi su i do metar, zbog čega su neka sela blokirana, rekao je direktor novovaroške Direkcije za izgradnju Miroljub Šaponjić.

Zaseoci u Jasenovu i Božetići su blokirani, kaže Šaponjić, ali očekuje da će svi putevi biti raščišćeni bez uvođenja bilo kakvih vanrednih mera.

Zbog velike količine snega saobraćaj se na gotovo svim putevima u tom kraju odvija otežano.

Pomoćnik predsednika opštine Sjenica za infrastrukturu Mikailo Kaličanin izjavio je Tanjugu da je u toj opštini napadalo oko 30 centimetara snega i da za sada nema problema.

Prema njegovim rečima, na raščišćavanju snega angažovano je 12 mašina.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh