• Novosti online

  SNS: Beogradske vlasti završiće sve projekte uprkos političkim ekstremistima iz SzS

  Zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Radoslav Marjanović izjavio je danas da će gradska vlast, predvodjena tom strankom, završiti sve započete projekte u glavnom gradu i da ih u tome „neće sprečiti politički ekstremisti“ iz Saveza za Srbiju.

  „Odlazeći predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, koji je bestidno potrošio petinu opštinskog budžeta na svoje odbornike, aktiviste i huligane, umesto na gradjane Starog grada, nastavlja sa zluradim i ispraznim kritizerstvom brojnih projekata i rekonstrukcija koje sprovodi gradska vlast predvodjena SNS“, naveo je Marjanović u pisanoj izjavi.

  On je time odgovorio Bastaću koji je ranije optužio gradsku vlasti da ne zna šta radi zbog čestih izmena planova za gradjevinske radove u prestonici.

  „Svaki projekat koji realizuje gradska vlast je najbolji pokazatelj nesposobnosti Dragana Djilasa i Marka Bastaća kojima je vlast služila i služi isključivo za njihove lične, političke i poslovne interese, a ne za interese gradjana. O tome najbolje svedoči 25 miliona evra ličnog bogatstva Dragana Djilasa i 619 miliona evra koje su prihodovale Djilasove kompanije u vreme njegove vlasti“, dodao je Marjanović.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com