• Politika

  SNS Božoviću: Umesto pritiska na sudstvo DS da vrati ukradeno

  BEOGRAD – Gradski odbor Srpske napredne stranke kritikuje funkcionera DS Balšu Božovića zbog toga što, kako navode, vrši pritisak na nezavisne državne organe i lažno interpretira reči premijera Aleksandra Vučiha.

  Umesto brige za građane, SNS preporučuje Božoviću da „vrati sav ukraden novac koji su demokrate potrošile na pašnjake, vinograde i putovanja na Maldive“.

  Suvišno je reći, da Balša Božović i dale vrši pritisak na nezavisne državne organe i da lažno interpretira reči premijera Aleksandra Vučića, navodi SNS u današnjem saopštenju i poručuje:

  „Gospodine Božoviću, možda su u vreme vašeg pustošenja Beograda i Srbije nezavisni državni organi radili po direktivi Demokratske stranke, ali danas je Srbija uređena i pravna država u kojoj nadležni državni organi rade svoj posao po Zakonu i nezavisno od političke partije“.

  Božović je ranije danas u saopštenju za medije pozvao gradonačelnika Sinišu Malog da prihvati raspravu o Savamali u skupštini grada, dodajući da bi to bilo veoma značajno, s obzirom da na toj lokaciji grad ubrzano raseljava, da je premijer izjavio da iza rušenja stoje najviši organi gradske vlasti u Beogradu, te da već šest meseci nema pomaka u tom slučaju.

  U saopšenju se navodi i da bi formiranje anketne komisije, koju DS predlaže, možda „ohrabrilo Više javno tužilaštvo koje ćuti gotovo šest meseci po pitanju nasilja u Savamali“.

  Foto Tanjug/ S.Radovanović, arhiva

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com