Gradovi

SNS: DS i Pajtiću nije stalo do izbeglica

BEOGRAD – Srpska napredna stranka saopštila je danas da šefu vojvođanskog režima, Bojanu Pajtiću, nije stalo ni do srpskih izbeglica, a kamoli do tuđih, što je pokazao svima dok se „brčkao i sunčao na Brionima, dok su svi Srbi tugovali, a Hrvatska proslavljala Oluju“.

Građani nisu zaboravili ni kako je Demokratska stranka, zajedno sa Dverima, organizovala skandalozne mitinge mržnje prema migrantima i terala izbeglice iz Srbije, navodi se u saopštenju SNS.

Ta stranka poručila je Pajtiću i DS-u da se samo oni ne brinu za narod i izbeglice, jer svaki put kada se oni „brinu“ opljačkaju ogromne narodne pare.

„Čak im ni to nije dovoljno, već nastavljaju da ponižavaju građane, smeju im se u lice i svakodnevno šire laži, dok letuju zimi po Maldivima i sličnim luksuznim destinacijama“, ukazuju naprednjaci.

Oni ističu, da kako to izgleda, kada DS pomaže, najbolje znaju opljačkana deca ometena u razvoju i opljačkani u zemljotresu u Kraljevu, a mi takvu brigu ne želimo nijednom detetu, nijednoj majci, nijednom građaninu bilo koje zemlje.

Foto Tanjug/M.Jelesijević, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh