Gradovi

SNS: DS iznosi laži o brojkama savetnika Vučevića

NOVI SAD – Gradski odbor SNS Novi SAD saopštio je danas, reagujući na prethodno saopštenje novosadskog Gradskog odbora DS, da su laž brojke koje demokrate pominju kada pričaju o broju savetnika gradonačelnika Novog Sada.

„U današnjem saopštenju stranke Bojana Pajtića građani nisu mogli ništa da čuju osim novog iznošenja laži i licemerja. Pre svega, laž su brojke koje demokrate pominju kada pričaju o broju savetnika gradonačelnika Novog Sada. Ono što uporno prećutkuju je činjenica da savetnici gradonačelnika Miloša Vučevića za taj posao ne primaju apsolutno nikakve naknade“, navodi se u saopštenju SNS.

Naprednjaci još tvrde da „građani Novog Sada od onih koji su bili u stanju da kradu od dece sa posebnim potrebama, od onih koji su na početku izgradnje Bulevara Evrope napravili jednu od najvećih kriminalnih afera u istoriji grada, od onih koji su krali na investiciji centralne kuhinje u Radosnom detinjstvu i ne očekuju da čuju istinu.

„Ipak, vrhunac nemorala i pokušaja nipodaštavanja građana Novog Sada predstavlja činjenica da sledbenici kriminalnog režima Bojana Pajtića, koji su bili u stanju da 2012.godine, u jednom danu, za svega nekoliko sati, zaposle više od stotinu svojih aktivista u jednom javno-komunalnom preduzeću u Novom Sadu danas nekome drže lekcije o stranačkom zapošljavanju“, napominju iz novosadskog SNS-a.

„Birači ni ovoga puta neće nasesti na laži i podvale onih koji će uskoro morati da polože račune za pljačku koju već 16 godina sprovode nad građanima Vojvodine“, dodaje se u saopštenju.

Novosadski DS je prethodno saopštio da su direktori javnih preduzeća u Novom Sadu koje je imenovala gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom formirali svoje kabinete u kojim je ukupno zaposleno približno 150 ljudi.

„Rekorder po broju pomoćnika, savetnika i drugih saradnika jeste direktor „Zavoda za izgradnju grada“, čiji kabinet broji 19 saradnika, ali ne zaostaje mnogo ni njegov kolega u „Vodovodu i kanalizaciji“, koji je u svom kabinetu okupio 18 ljudi. Ipak, u odnosu na ukupan broj radnika, najširi tim „najbližih saradnika“ ima direktor Javnog preduzeća „Urbanizam“ u čijem kabinetu radi 14 ljudi, što je čak 11,4 odsto od broja zaposlenih u toj firmi“, saopštili su iz novosadskog DS-a.

„Gradski odbor Demokratske stranke u Novom Sadu podseća ovom prilikom i na činjenicu da su se direktori u javnim preduzećima zapravo samo ugledali na primer koji im je dao gradonačelnik Miloš Vučević. Kao što je najširoj javnosti već dobro poznato, novosadski gradonačelnik ima više zamenika, pomoćnika i savetnika nego gradonačelnik Njujorka“, poručile su, između ostalog demokrate.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh