Gradovi

SNS: DS laže, ugovor o iznajmljivanju obezbeđenja postoji

BEOGRAD – Srpska napredna stranka odbacila je danas tvrdnju Demokratske stranke da ne postoji ugovor o iznajmljivanju obezbeđenja u skupštini opštine Bela Crkva, ocenivši da demokrate nastavljaju „sa lažima i izmišljotinama“.

„Demokrate, koji ne prihvataju načela demokratije, a hvale se nazivom svoje stranke, iz petnih žila trude se da obmanu građane Srbije, iako postoji Ugovor o iznajmljivanju FTO, kao i izjava načelnika Opštinske uprave data policiji“, ističe se u saopštenju.

SNS dodaje da su iz DS ovaj put „izmislili da ne postoji ugovor o iznajmljivanju fizičko-tehničkog obezbeđenja, misleći da će tako građani zaboraviti sramne video-snimke na kojima se jasno vidi divljanje odbornika DS i LSV i njihovo nasilničko ponašanje u Beloj Crkvi“.

U saopštenju se dodaje da će građani, „još jednom, crno na belo“, imati prilike da vide da oni koji danas vode DS nemaju ništa drugo da ponude građanima „osim laži, izmišljenih afera i banditskog ponašanja“.

„Srpska napredna stranka moli DS da nastave sa svojim dosadašnjim ponašanjem jer će tako i njihovi članovi jasnije videti da oni koji danas predstavljaju DS nisu ništa drugo nego obični lažovi i nosioci najvećih korupcionaških afera u Srbiji“, piše u saopštenju.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh