Gradovi

SNS: DS nastavlja sa lažima i pritiscima na institucije

BEOGRAD – SNS je saopštila danas da DS nastavljaju sa lažima i pritiscima na nezavisne institucije i da su sumnjom u validnost ugovora iz Bele Crkve, koji je objavio MUP, još jednom pokazali da ne mogu da podnesu istinu.

Beogradski odbor SNS navodi da je na sajtu MUP-a juče objavljen dokument, ugovor između opštine Bela Crkva i firme koja se bavi fizičko-tehničkim obezbeđenjem, sa potpisom i pečatom.

Objavljena je, dodaju, i izjava načelnika Opštinske uprave u kojoj on potvrđuje da je potpisao ugovor sa privatnom agencijom „Fokus protekt“, koji mu je doneo predsednik SO Bela Crkva Nenad Živanović.

„DS nastavlja da širi neistine i laži, umesto da odgovori građanima kako su propali RVB i Fond za kapitalna ulaganja, ali još bitnije gde je novac koji je bio namenjen za decu ometenu u razvoju“, navode naprednjaci.

DS je ranije danas dovela u pitanje validnost ugovora koji je objavio MUP, istakavši da time „ministar Nebojša Stefanović sramoti MUP“.

Demokrate navode da na ugovoru, koji je sinoć objavio MUP, nema delovodnog broja, kao i da je u slučaju eventualnog spora za njegovo razrešenje nadležan nepostojeći privredni sud u Vršcu.

Kako navodi MUP, sporni ugovor je zaključila opština Bela Crkva sa firmom FTO o obezbeđenju i to na dana kada je održana sednica Skupštine opštine na kojoj je došlo do incidenta.

Foto SNS

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh