Gradovi

SNS: DS u Beloj Crkvi pokazao „mustru“ za izbore

BEOGRAD – Srpska napredna stranka je potpuno legitimno i demokratski preuzela vlast u Beloj Crkvi, uz podsršku većine odbornika, izjavio je danas poslanik te stranke Aleksandar Martinović.

Martinović je dodao da DS i njen lider Bojan Pajtić „lažu“ da to nije urađeno po zakonu.

DS je, kako je rekao, fizičkim nasiljem pokušala da spreči održavanje sednice Skupštine opštine Bele Crkve, a odbornik LSV Dušan Anukić bacio suzavac u zgradi Skupštine opštine.

„Oni su ti koji su pokušali da u fizičkim napadima spreče održavanje sednice i koji se služe političkim lažima, a Bojan Pajtić je u dobro oprobanom maniru pokušao da izokrene dešavanja“, rekao je Martinović na konferenciji za novinare u sedištu strane u Beogradu.

Martinović je upitao Bojana Pajtića da li će „današnje ponašanje DS u Beloj crkvi biti metod koji će koristiti kako bi sačuvali pokrajinsku vlast“.

„Vojvođani će na proleće izabrati novu vlast, a SNS će učiniti sve da Srbija nikad više nema na vlasti kriminalce“, poručio je Martinović.

Upitan ko je angažovao obezbeđenje, koje je pokušalo da spreči odbornike DS i LSV da uđu u zgradu, Martinović je rekao da je normalno da u svakom organu vlasti postoji služba obezbeđenja koaj vodi računa o redu.

„Nije pitanje ko je angažovao obezbeđenje, nego ko je organizovao stotinak ljudi da pokušaju da uđu i nasilno spreče održavanje sednice“, rekao je Martinović.

Preview

ALEKSANDAR MARTINOVIC

Slide

ALEKSANDAR MARTINOVIC

Slide

ALEKSANDAR MARTINOVIC

Slide

ALEKSANDAR MARTINOVIC

Slide

ALEKSANDAR MARTINOVIC

Slide

ALEKSANDAR MARTINOVIC

ALEKSANDAR MARTINOVIC

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh