Gradovi

SNS: Gde je DS zapošljavala svoje ljude i za koje pare?

BEOGRAD – Srpska napredna stranka ocenila je da se DS već godinama i na svakim izborima neprijatno iznenađuje lošim rezultatima, koji su, kako se navodi u saopštenju SNS, posledica činjenice da su građani prepoznali i kaznili lopovluk, bahatost i nerad demokrata.

Demokrate godinama koriste javne funkcije za nameštanje poslova i lično bogaćenje, navode u saopštenju naprednjaci, te sada pozivaju DS da pomogne u rešavanju problema u javnom sektoru i pokaže gde su, tokom svih ovih godina, pozapošljavali svoje stranačke aktiviste, na koje sve pozicije u državnoj administraciji i javnim preduzećima, a posebno da kažu kolike su im plate dodelili.

Građani odlično znaju da se SNS, na čelu sa svojim predsednikom Aleksandrom Vučićem, odlučno bori protiv laži, nerada i nereda, za modernu, uređenu i zdravu Srbiju, ocenjuju naprednjaci.

DS je „prevođena osvedočenim lažovom i neradnikom, Bojanom Pajtićem, koji na najskandalozniji način koristi svaku priliku da Srbiju opljačka i uništi, naruži je i prikaže u što negativnijem svetlu u Evropi i svetu“, navedeno je u saopštenju.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh