Gradovi

SNS i DS u Knez Mihailovoj na Međunarodni dan žena

Knez Mihailova ulica u Beogradu danas je bila „poprište“ stranačkih aktivnosti povodom Međunarodnog dana žena, gde su funkcioneri Srpske napredne stranke i Demokratske stranke delili građanima stranački materijal, ali ih i međusobno razmenili.

BEOGRAD – Knez Mihailova ulica u Beogradu danas je bila „poprište“ stranačkih aktivnosti povodom Međunarodnog dana žena, gde su funkcioneri Srpske napredne stranke i Demokratske stranke delili građanima stranački materijal, ali ih i međusobno razmenili.

Pošto su njihovi štandovi bili udaljeni nekoliko metara jedan od drugog, funkcionerka SNS Marija Obradović u jednom trenutku prišla je Gordani Čomić iz DS, čestitala joj praznik i poklonila joj ružu, a Čomićeva je aktivistima SNS podelila propagandni materijal demokrata.

Nedaleko odatle, svoje aktivnosti su imali i funkcioneri Pokreta socijalista.

Obradović je razgovarala sa građankama na temu osnaživanja žena za veće učešće u politici, a aktivisti SNS su delili cveće i flajere o tome šta je stranka uradila između dva 8. marta.

Ona je pozvala žene da budu aktivne jer će samo tako moći da dođu na mesto odlučivanja, odakle će moći da pomognu da se promeni pozicija žena u Srbiji.

„Najvažnije je da 24. aprila izađete na izbore i ne dozvolite da vaš glas ostane kod kuće. Nije tačno da vaš glas nije bitan, možda baš taj glas odlučuje o tome ako želite bolju poziciju žena, bolji zakonski okvir, više žena na mestu odličivanja, glasajte za ljude i program SNS“, poručila je Obradović.

Ona je istakla da se danas širom sveta, posebno u Srbiji, govori o pravima žena više nego bilo kog dana.

„Danas malo više, ali svakog dana, u Srbiji treba da govorimo o tome šta smo učnili za život žena u Srbiji bude mnogo bolji nego što je sad“, rekla je Obradović.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh