• Gradovi

  SNS: Isprazni politički marketing Balše Božovića

  BEOGRAD – Ispraznim političkim marketingom nazvala je danas Srpska napredna stranka kritike koje je ranije u gradskom parlamentu na račun aktuelne vlasti u Beogradu izneo potpredsednik Demokratske stranke Balša Božović.

  „Krajnje bahato i bezobrazno je što Balša od Maldiva Božović, zloupotrebljava skupštinsku govornicu i time jasno pokazuje da za njega i Demokratsku stranku interes građana ne postoji“, navodi SNS u saopštenju kojim komentariše istupanje Božovića, te negira sve njegove tvrdnje.

  Tako na tvrdnju da je Beograd nebezbedan grad, SNS odgovara brojkama, koje, kako kažu, pokazuju da se broj ubistava u Beogradu od 2008. do 2012. godine kretao između 82 i 89, dok je ove godine u glavnom gradu ubijeno 57 ljudi, takođe, broj krađa je ove godine u odnosu na period vladivine demokrata smanjen između 3.000 i 4.000, a daleko su bolji i rezultati saobraćajne policije.

  Na kritike demokrata da je bužet grada netransparentan, SNS odgovara da je naprotiv „predlog budžeta dokaz da odgovorna vlast predvođena Srpskom naprednom strankom, brine o svim građanima i o svim delovima Beograda jednako“.

  „Cilj koji smo sebi postavili ostvarujemo – Beograd se razvija ravnomerno. Budžet je realan, zasnovan na realnim osnovama“, navodi SNS u saopštenju.

  Dodaju da je budžet konsolidovan, da nema marketinškog odnosa u pripremi budžeta, a prvi put neće biti nijednog kreditnog zaduženja.

  Svoje navode SNS u saopštenju koje je prosledio Gradski odbor SNS Beograda, potvrđuje time što su im Beograđani dali na poslednjim izborima poverenje.

  „Dali su jasnu i nedvosmislenu ocenu o vašem i našem radu, a činjenica je da je Demokratska stranka, zbog svog nerada, mafijaško-tajkunskih veza i bahatosti, jedva prešla cenzus“, zaključuje SNS.

  Inače, danas su na sednici gradskog parlamenta Božović i gradonačelnik Siniša Mali „razmenili novogodišnje poklone“, pa je Mali Božoviću uručio uramljen dug grada za prethodne tri godine, nakon što je Božović njemu poklonio uramljeni izveštaj za javni dug koji je potvrdila Republička uprava za javni dug.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com