Gradovi

SNS: Laž da su se odbornici SNS ponašali neprimereno u Šapcu

Konstitutivna sednica Skupštine grada Šapca je prekinuta, a Nebojša Zelenović iz DS-a, kako su preneli mediji, optužio je odbornike SNS da su bacali kutije, što je SNS veceras demantovala.

ŠABAC – Konstitutivna sednica Skupštine grada Šapca je prekinuta, a Nebojša Zelenović iz DS-a, kako su preneli mediji, optužio je odbornike SNS da su bacali kutije, što je SNS veceras demantovala.

„Notorna je laz da je bilo koji odbornik i član SNS bacao kutije po sali i ponasao se neprimereno“, navodi se u saopštenju gradskog odbora SNS u Šapcu i dodaje da su oni zgroženi medijskom hajkom koja se vodi protiv njenih odbornika u skupstini grada Sapca.

Oni navode da je istina da se koalicioni partner Nebojše Zelenovića na celu sa Sofronijem Čonjagicem ponasao neprimereno i politicki nekorektno, nepostujući procedure, kao i da je Čonjagić nasilnim putem pokusao da sprovede sopstvene interese, u isto vreme izazivajuci potpuni haos u sali.

Naprednjaci navode i da je lokalni medij pod kontrolom Zelenovica montirao snimak vezan za događaj u Šapcu dok su ga ostali mediji preneli.

SNS navodi da će građanima nakon objavljivanja nemontiranog materijala biti jasno da SNS govori istinu, a da je Nebojsa Zelenovic ponovo pokusao da ih obmane.

SNS naglašava da će nastaviti svim legitimnim putevima da se bori protiv „katastrovalne politike i pljacke koju sprovodi Nebojša Zelenovic i njegovi koalicioni partneri“.

Od cilja da se Sabac pretvori u grad sa stabilnim drustvom, drustvom koje ima izvesnost u funkcionisanju GO SNS u Sapcu nece odustati, a „pljačka i manipulacija Zelenovica i njemu slicnih mora da se zavrsi“, poručili su naprednjaci Šapca.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh