Gradovi

SNS: Laži DS o prodaji gradskog građevinskog zemljista

NOVI SAD – Gradski odbor SNS Novog Sada saopštio je danas da su predstavnici režima Bojana Pajtića u Novom Sadu izneli laži i paušalne podatke o prodaji i cenama gradskog građevinskog zemljišta.

Oni ističu da DS potpuno proizvoljno licitira cenom zemljišta u Novom Sadu, što je, kako kažu, još jedan pokušaj Demokratske stranke da stvori atmosferu haosa i otera postojeće i buduće strane investitore koji žele da otvore nova radna mesta u tom gradu.

Naprednjaci ukazuju i da odluku o prodaji gradskog građevinskog zemljišta ne donosi gradonačelnik nego Gradsko veće.

„Šta drugo očekivati od onih koji su svojim pljačkaškim privatizacijama uništili gotovo sve fabrike u Novom Sadu i Vojvodini?

Najbolji primer transparentnosti trošenja sredstava pokrajinske vlade je dvorac Heterlend, koji je simbol brutalnosti, bezumlja i ljudske sramote jedne osione i pljačkaške vlasti“, navodi SNS.

Takođe se ističe da DS ne može da podnese da postoji gradska vlast i gradonačelnik koji otvara nova radna mesta za Novosađane.

„Na pokušaje da ubede građane Novog Sada da više veruju njihovim lažima nego sopstvenim očima, uskoro će dobiti odgovor kakav zaslužuju“, poručila je SNS.

Gradski odbor DS Novog Sada prethodno je u saopstenju izneo tvrdnju da će ubuduće o prodaji gradskog građevinskog zemljišta donositi gradonačelnik, a ne Skupština grada.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh