Gradovi

SNS: Neka se u DS sete kako su stekli imovinu

BEOGRAD – Demokratskoj stranci najviše „para uši“ premijerova izjava da po odlasku sa funkcije „neće biti ni dinar teži“, jer je uzimanje narodnih para bilo jedina stvar kojom su se ta stranka i njeni tajkuni, tokom svoje vladavine „studiozno bavili“, saopštila je danas SNS.

„SNS shvata da Demokratskoj stranci, od svih najznačajnijih informacija koje građani Srbije svakodnevno dobijaju od Aleksandra Vučića, najviše para uši izjava da premijer po odlasku sa funkcije „neće biti ni dinar teži“. Srpsku naprednu stranku ne čudi da je to za DS vest dana, jer je uzimanje narodnih para jedina stvar kojom su se Bojan Pajtić i njegovi tajkuni, tokom svoje 16-godišnje vladavine, studiozno bavili“, piše u saopštenju Medija centra SNS za Vojvodinu.

Predsednik pokrajinskog odbora DS za Vojvodinu, Miroslav Vasin, pozvao je danas premijera Aleksandra Vučića da odgovori na pitanje zašto nije ispunio svoje obećanje i Skupštini Srbije predložio usvajanje Zakona o poreklu imovine, „umesto što demagoški poručuje da po odlasku sa funkcije „neće biti ni dinar teži“.

„Ovom prilikom molimo gospodina Vasina da zajedno sa svojim šefom vojvođanskog kriminalnog režima Bojanom Pajtićem pokuša da se seti imovine stečene kako u zemlji, tako i u inostranstvu“, piše u saopštenju SNS.

Kako se dodaje, „dok se budu sećali svih svojih pljačkaških afera i nezakonito stečene imovine“, mogu da se vrate samo nekoliko dana unazad, kada su na skandalozan način, bez konkursa zaposlili svog stranačkog kolegu Olivera Dulića, bivšeg ministra životne sredine i prostornog planiranja na mesto ortopeda na Kliničkom centru Vojvodine.

Ono što je još skandaloznije je to da je Dulić napustio mesto zamenika direktora Banje Termal u Vrdniku, nakon što je Državna revizorska institucija zabranila da plate direktora i njegovog zamenika budu pet, odnosno četiri puta veće od prosečnih primanja u Termalu, napominje SNS.

„Premijer Aleksandar Vučić ispunjava svoja obećanja, odgovara građanima i stranačkim kolegama na sva postavljena pitanja, zbog čega upravo i uživa toliku podršku. Podršku zbog koje će nakon 16-godišnje destruktivne politike DS-a, građani Srbije uskoro imati priliku da žive u stabilnoj državi, kojom će se ponositi“, ističe SNS.

Premijer Vučić je ranije danas odbacio kao neumesne spekulacije o njegovom navodnom pomirenju sa Miroslavom Miškovićem a, komentarišući to što političari na funkcijama znatno poprave svoje materijalno stanje, poručio da on lično, po odlasku sa funkcije, neće „biti ni dinar teži“, nego što je sada.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh