• Gradovi

  SNS Novi Sad: LSV iznela niz neistina i insinuacija

  NOVI SAD – Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu ukazala je danas da je Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u svom najnovijem saopštenju, želeći da po svaku cenu nešto kaže protiv gradske vlasti u Novom Sadu, iznela čitav niz neistina i insinuacija.

  Potpuno je besmisleno, kako dodaju novosadski naprednjaci, odgovarati na optužbe da je gradska vlast kriva za neki tehnički kvar odnosno havariju na vodovodnoj mreži.

  „Lažni dušebrižnici, koji se građana Novog Sada sete samo u vreme predizbornih kampanja, trebali bi pre svega da odgovore na pitanje zašto je prethodna gradska vlast želela da proda JKP „Vodovod i kanalizaciju“, što bi imalo višestruke posledice po građane, počev od povećanja cene vode, do prepuštanja strancima najvažnijeg resursa grada Novog Sada“, navodi GrO SNS.

  Osim toga, kako dodaju, zbog nebrige i neodržavanja izvorišta vode, za vreme prethodne vlasti Novi Sad je ostao bez trećine pitke vode.

  „Za razliku od lažnih dušebrižnika i demagoga, koji na svakoj temi pokušavaju da prikupe jeftine političke poene, ova gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom, nastaviće da radi isključivo u interesu građana Novog Sada“, zaključuju novosadski naprednjaci.

  Foto SNS

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com