Gradovi

SNS NS:Pajtić na Novosadskom keju-cirkus, da nije nesreća

BEOGRAD/NOVI SAD – GO SNS Novog sada saopštio je, povodom današnjeg prisustva pokrajinskog premijera i lidera DS Bojana Pajtića postavljanju mobilne opreme za odbranu od poplava na Novosadskom keju, da bi to bila jedna od cirkuskih tačaka šefa, kako navode, kriminalnog režima koji broji svoje poslednje dane, da nije u pitanju nesreća koja je pogodila pojedine krajeve zemlje.

„Ovako sve što je danas radio Bojan Pajtić, ne može se drugačije okarakterisati nego kao još jedno izrugivanje i pljuvanje u lice sopstvenom narodu“, navodi se u saopštenju SNS-a koji Pajtića pita da li a je imalo sramota što je čekao izveštaj meteorologa, pa tek kada je video da Novom Sadu ne preti opasnost od poplava, izašao da koristi nečiju nesreću za sopstvenu promociju.

SNS pita i kako Pajtić planira da brani Novi Sad sa deset metara zida, kao i gde je nestao ostatak zida i da li je na pomolu nova kriminalna afera?

„Pozivamo predstavnike pokrajinskog režima da prestanu da pomažu građanima Novog Sada i Vojvodine jer su njihovu pomoć na svojoj koži u prošlosti osetile sve kategorije stanovništva, uključujući i decu sa posebnim potrebama“, navode iz SNS-a i poručuju da će najveća pomoć građanima biti „predstojeći odlazak šefa kriminalnog režima i njegova družine u političku prošlost Novog Sada i Vojvodine“.

„U Vojvodini imamo najmoderniji sistem za odbranu od poplava u Srbiji, zbog toga što smo uvek poštovali struku. Zbog odgovornog odnosa i sistemskog ulaganja u vodoprivredu, u Vojvodini se nije desio proboj nasipa, rekao je tom prilikom Pajtić i dodao da je u proteklih šest godina investirano oko 3,5 milijardi dinara za izgradnju i rekonstrukciju 150 kilometara nasipa.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh