Gradovi

SNS o delovanju „medijsko-političke mafije“

BEOGRAD – Srpska napredna stranka saopštila je danas da „medijsko-politička mafija grčevito pokušava građanima da predstavi da je problem kada neko poštuje zakon i sve nadležne institucije, a da nije problem kada se otkrije da neko krade pare građana, čak i od bolesne dece“.

Toj stranci je interesantno „kako se svi kriminalci, reketaši, narko-dileri i narkomani ujedine u jednom trenutku i kako se niko od istaknutih branilaca pravne države ni ne zapita zašto danima lažu, šta rade i zbog čega svi nemo posmatraju najprljaviju kampanju protiv SNS“.

Posle saopštenja demokarta, u kome se navodi da se uzak krug ljudi iz vrha SNS enormno bogati, dok građani svakoga dana žive sve teže, naprednjaci poručuju da građani i danas mogu da vide kako to izgleda kada DS i njeni politički privesci deluju u svom prepoznatljivom maniru, a i kako političko-medijsko-tajkunski lobiji funkcionišu u Srbiji.

„Pitamo i zašto svi ćute i gde je reakcija nadležnih organa i tobožnjih zaštitnika prava i pravde kada smo svi imali prilike da vidimo kako se sprovodi dugogodišnji sistem umreženog kriminala, reketiranja i najbrutalnijeg ucenjivanja“, pišu iz SNS.

Iz te stranke poručuju i da će građani ponovo imati prilike da na delu vide ono što SNS sve vreme argumentovano tvrdi, a da se nadaju da će nadležni državni organi imati hrabrosti da pokrenu postupak protiv očiglednih kriminalaca.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh