Gradovi

SNS odbacuje kritike DS na račun ministarke poljoprivrede

BEOGRAD – Srpska napredna stranka odbacila je danas kritike koje je Demokratska stranka uputila ministarki poljoprivrede Snežani Bogosavljević Bošković.

„Srpska napredna stranka saopštava da Demokratska stranka u svom poslednjem saopštenju ponovo iznosi besmislice i opet laže, što i nije neka novost za građane Srbije“, navodi se u saopštenju.

DS je prethodno ocenila da izjava ministarke Bogosavljević Bošković da je smanjenje subvencija za biljnu proizvodnju sa 12.000 na 4.000 dinara zapravo podsticajna mera, „predstavlja vrhunac licemerja, poniženja i obmanjivanja poljoprivrednika, ali i svih građana“.

Umesto što se funkcioneri DS-a takmiče ko će više slagati poljoprivrednike i narod Srbije, neka odgovore na samo dva pitanja, ističe se u saopštenju SNS:

„Zašto je Bojan Pajtić sa svojim saradnicima poklanjao državno zemljište Darku Šariću i tajkunima koji sponzorišu njihovu stranku, zašto su otpustili i ostavili bez hleba 59.000 radnika u poljoprivrednim kombinatima, i zašto su ugasili 300 poljoprivrednih zadruga?“ saopštila je Služba za informisanje SNS.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh