Gradovi

SNS: Pajtić i Petrović ne žele da se ustanovi istina

NOVI SAD – Gradski odbor SNS Novi Sad saopštio je da je danas da ponovo otkazano suđenje povodom tužbe Bojana Pajtića i Dragoslava Petrovića protiv šefa Odborničke grupe SNS u SG Novog Sada Aleksandra Milovančeva, jer se Pajtić i Petrović ponovo nisu pojavili na sudu.

Gradski odbor SNS Novi Sada navodi u saopštenju da je posle još jednog nedolaska na ročište i skandaloznog nepoštovanja institucija, očigledno da Pajtić i Petrović ne žele da novosadski sud radi svoj posao i da im je naročito stalo da se ne ustanovi da je Aleksandar Milovančev govorio istinu kada je iznosio dokaze o njihovim bezočnim plačkama pokrajinskih fondova.

Na današnjem ročištu, podseća SNS, trebalo je da budu saslušani Pajtić i Petrović, ali je Pajtić opet propustio da o optužbama za korupciju govori pred sudijom, uz prisustvo javnosti i novinara, već se sudu opravdao da navodno mora da predsedava sednicom Vlade APV, iako je poznato da je retko na svom radnom mesu. SNS navodi da je Petrović, koji je bivši Pajtićev potpredsednik koji je smenjen zbog koruipcije, pak, sudu dostavio uverenje da je pre 11 godina oboleo od kile, koje je potpisala dr Vesna Pajtić, direktorka Urgentnog centra.

Oni ukazuju da je tužba podneta još 24. septembra 2013. godine, ali da sudski proces nije odmakao dalje od dva pripremna ročišta.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh