Gradovi

SNS: Pajtić koristi svaku priliku da unizi Srbiju

BEOGRAD – Srpska napredna stranka smatra da je skandalozno da predsednik Vlade AP Vojvodine, Bojan Pajtić, koristi svaku priliku da na svaki način, na svakom mestu, unizi državu Srbiju.

„Umesto što se grčevito bori da strani zvaničnici Srbiju vide u što negativnijem svetlu, bolje bi mu bilo da uradi makar jednu korisnu stvar za građane Vojvodine, gde vlada već 16 godina“, navodi se u saopštenju naprednjaka.

Oni pitaju Pajtića da li je na sastancima sa stranim zvaničnicima rekao „kako je otimao novac od dece sa smetnjama u razvoju, koliko onkoloških pacijenata nije sačekalo završetak Kamenice 2, koliko školaraca nije dobilo fiskulturnu salu, i gde su onolike narodne pare iz Razvojne banke Vojvodine, pokrajinskih fondova i robnih rezervi“.

Predsednik DS Bojan Pajtić ukazao je ranije danas na sednici Predsedništva Partije evropskih socijalista (PES) u Briselu na potrebu da se obezbede uslovi za fer i postene izbore u Srbiji, kao i na stvaranje konteksta u kome će nezavisne institucije moći da rade bez političkih pritisaka, a političke organizacije imati jednaka prava.

Foto Tanjug/M.Jelesijević, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh