Gradovi

SNS: Pajtić ponovo laže o Kamenici 2

NOVI SAD – Srpska napredna stranka pita Bojana Pajtića koji je ovo put, zaključno sa današnjim danom, da besramno spominje građanima Srbije Kamenicu 2, „jedan od projekata preko kojeg je pokrajinska vlada načinila najveću štetu građanima Vojvodine“?

„Građani nisu zaboravili da je upravo Bojan Pajtić, koji je prilikom polaganja kamena temeljca 2008. godine, obećao da će bolnica biti gotova 2009. godine i isto tako građanima nije teško da izračunaju da je prošlo sedam godina, kako se kasni sa otvaranjem Kamenice 2“, saopštio je Pokrajinski odbor SNS Vojvodine.

„Ono što bi građani trebali da znaju je to da je za gradnju i opremanje, sa prvobitnih 16 miliona evra, cena dostigla fantastičnih 35 miliona evra. S toga je potpuno neverovatno da neko, ko je za razliku u ceni od 19 miliona evra oštetio građane Vojvodine, a od kojih se moglo napraviti 10 bolnica, više od 50 vrtića, ili čak još jedna Kamenica 2, kaže građanima da će se Kamenica 2 ipak završiti od „nekih neočekivanih prihoda“, kaže se u saopštenju.

Srpska napredna stranka „moli Bojana Pajtića da po prvi put otvoreno građanima lepo objasni da su to sve pare građana iz budžeta Vojvodine, koje će Demokratska stranka morati opet da odvoji, kako bi se opet stavile u privatne džepove“.

„Takođe očekujemo da Bojan Pajtić odgovori narodu koliko još para planira da pokrade od građana, kako bi završili Kamenicu 2, na koju svi čekamo već sedam godina“, naveli su vojvođanski naprednjaci.

Foto Tanjug, video/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh