Gradovi

SNS: Pajtić potvrdio da svi žele da ruše Vučića

BEOGRAD – Srpska napredna stranka saopštila je danas da je lider DS-a Bojan Pajtić priznao ono što, kako se navodi, ta stranka sve vreme tvrdi, a to je da će se stranke novog DOS-a ujediniti s ciljem da Aleksandar Vučić ne bude premijer Srbije.

Pajtić je u intervjuu nedeljniku NIN rekao da je moguće na ovim izborima proizvesti situaciju u kojoj Vučić neće imati većinu da napravi vladu.

Lider DS, tvrdi, da Vučić ima podršku 20 odsto građana, a da je 75 odsto njih nezadovoljno.

Naprednjaci poručuju da će se stranke koje promovišu izolaciju države, socijalisti, i svi ostali, kako god da se zovu, ujediniti, i da će se, ako budu imali svi samo po jedan glas više, istog trenutka dogovoriti i učiniti sve da Aleksandar Vučić ne bude premijer Srbije.

„Srpska napredna stranka svesna je da funkcionerima različitih političkih grupacija i te kako smeta neselektivna borba protiv korupcije i kriminala, domaćinski odnos države prema svemu od nacionalnog interesa i narodnim parama, stabilizacija i postavljanje zdravih temelja razvoja Srbije, jer decenijama se na različitim nivoima, a na grabači građana, političari bogate ne hajući kako građani žive“, navode iz SNS-a.

Naprednjaci građanima poručuju da je važna odluka kojom će 24. aprila upravo oni odrediti budućnost Srbije.

„Da li žele da se Srbija vrati u prošlost, da državom upravljaju oni koji su im protraćili godine života, ili žele nastavak snažnih reformi u svim oblastima života,pod vođstvom Aleksandra Vučića, i da kao što smo sprečili bankrotstvo Srbije nastavimo da činimo sve kako bi svi građani imali evropski životni standard“, naveli su iz SNS-a.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh