Gradovi

SNS: Pajtić se smeje u lice građanima

BEOGRAD – Srpska napredna stranka poručila je danas da se lider DS Bojan Pajtić ponovo smeje u lice građanima Vojvodine i svima u Srbiji, tako što se hvali kako će nakon punih 16 godina „lova u mutnom“, netransparentnog trošenja i otimanja narodnih para staviti na uvid kako se troše pare iz budžeta AP Vojvodine.

„Građani jedva čekaju da vide kako su Bojan Pajtić i Demokratska stranka opljačkali Vojvodinu, pa ga pozivamo da odmah objavi gde su otišle narodne pare, 35 miliona evra iz Fonda za subvencionisanje pogona novih tehnologija, milijarde iz Fonda za kapitalna ulaganja, i na čijim privatnim računima se nalaze opljačkane pare iz Razvojne banke Vojvodine“, navodi se u saopštenju SNS.

Naprednjaci ukazuju da Pajtić bez imalo stida obećava kako će svi građani imati priliku da vide kako se troši njihov novac, a 16 godina brutalno pljačka svaki dinar iz pokrajinskih fondova i budžeta.

SNS poziva Pajtića da, pošto ne može u jednom danu pokazati u čijim su sve džepovima završile narodne pare, danas za početak, kaže po kom kriterijumu je „poklonio 35 miliona evra za otvaranje nepostojećih pogona svojim miljenicima iz DS-a, odnosno kako je za istu tu sumu opljačkao Vojvođane“.

SNS veruje da je i to ogroman posao za Pajtića, pa očekuje da danas samo objasni „gde je proizvodni pogon nove tehnologije i gde su zaposleni u kikindskoj firmi Keramika unika, kojoj je poklonio 650 hiljada evra“.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh