• Novosti online

  СНС почела прикупљање потписа за предају листе

  Српска напредна странка започела је синоћ широм Србије прикупљање потписа грађана за кандидовање изборне листе „Александар Вучић – Србија побеђује” за учешће на предстојећим изборима, а својим потписима листу су на почетку подржали функционери СНС и странака окупљених на заједничкој листи.

  То су синоћ учинили потпредседник странке Небојша Стефановић, градоначелник Београда Синиша Мали, члан председнштва СНС Марко Ђурић… као и велики број грађана, а за предају листе потребно је најмање 10 000 потписа грађана.

  Почетку прикупљња потписа присуствовали су и функционер СНС Братислав Гашић, као и колаициони партнери – председник СДПС Расим Љајић, председник Нове Србије Велимир Илић, председник ПУПС Милан Кркобабић…

  Стефановић је у Општинском одбору СНС на Новом Београду реако да су ово важни избори који ће одлучити будућност Србије.

  „Ми не зелимо повратак у прошлост, желимо сназне реформе и бољи живот грађана Србије. Наша борба биће да се обезбеди такав зивотни стандард какав постоји у развијеним дрзавама Европе”, рекао је Стефановић.

  Он је подсетио да се листа зове „Александар Вучић – Србија побеђује”, којом напредњаци желе да покажу да у Србији нема препрека када су сви јединствени.

  Стефановић је изразио задовољство што се и на Новом Београду, а и широм Србије окупио велики број грађана који желе да подрже ову листу и изразио уверење да ће она освојити победу на изборима.

  „Уверен сам да ћемо у рекордном року прикупити подршку грађана за кандидовање наше листе”, рекао је Стефановић.

  Љајић је новинарима рекао да гужву каква је владала испред просторија општинског одбора СНС није видео дуго година и додао да верује да ће убрзо бити прикупљено и много више потписа него што је потребно за предају изборне листе.

  „То значи да бисмо у наредним сатима могли да предамо листу и да и званично отпочнемо изборну кампању која треба да буде крајње позитивна”, рекао је Љајић.

  Он је додао да ови избори нису „избор за живот или смрт”, али јесу важни за будућност земље и на неки начин референдум да ли Србија треба да иде брже напред или да тапка у месту.

  И председник Нове Србије Велимир Илић изразио је очекивање да ће ово бити најбрже прикупљање потписа.

  „Очекујем убедљиву победу Александра Вучића и листе коју предводи и надамо се да ће то бити најубедљивија победа у последњих неколико година”, рекао је Илић.

  Мали је у Општинском одбору СНС на Врачару рекао да жели својим потписом да подржи изборну листу СНС за парлемантарне изборе и политику, визију и енергију Александра Вучића, као предсеника СНС и председника Владе.

  Ђурић, који је и директор Канцеларије за Косово и Метохију рекао да се 24. априла Србија уједињује око наставка промена у земљи и јачања институција, економије и међународног положаја земље.

  Он сматра да се 24. априла неће одржати само обични избори, већ да ће се у Србији тог дана одржати референдум.

  „Да ли ћемо да наставимо са обновом и јачањем наше земље или, као што желе политичке странке које смо имали прилике да видимо у периоду до 2012, да Србија може да буде суочена са влашћу тајкуна са економском олигархијом која жели да је разграђује, са свим оним штетним процесима, укључујући и срозавање угледа наше земље у свету који су се дешавали до 2012. године”, навео је Ђурић.

  Градски менаџер и члан СНС Горан Весић подржао је синоћ потписом изборну листу „Александар Вучић – Србија побеђује” која ће бити предата данас у 16 часова.

  Како је саопштено из његовог кабинета, Весић је подршку изборној листи дао у седишту општинског одбора СНС Врачар у Његошевој улици. После потписивања листе Горан Весић је рекао:

  На листи „Александар Вучић – Србија побеђује”, поред напредањака, биће и Социјалдемократска партија Србије, ПУПС, Нова Србија, Покрет социјалиста, Српски покрет обнове, Српска народна партија, Покрет снага Србије и Самостални ДСС.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com