Gradovi

SNS podseća Božovića: DS izgubila 147 odborničkih mandata

BEOGRAD – Srpska napredna stranka poručila je danas Balši Božoviću da su građani na izborima kaznili njegovu Demokratsku stranku koja je, kako su podsetili, u Beogradu izgubila 147 odborničkih mandata.

„Istina je da je DS je na lokalnim izborima izgubila 147 odborničkih mandata u Beogradu, a da je SNS osvojila 125 odborničkih mandata više, i time su građani pokazali da žele modernu i uređenu Srbiju, da žele investicije i nova radna mesta“, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS.

Funkcioner DS Božović izjavio je ranije danas da rezultati vanrednih parlamentarnih izbora predstavljaju najveći poraz SNS od 2012. godine i pokazatelj da je „spirala propadanja“ te stranke ubrzana.

„Gospodine Božoviću, vaše Brione i Maldive građani su kaznili i na ovim izborima, izgubili ste 48 poslanička mesta u Vojvodini, izgubili ste 147 odborničkih mandata u Beogradu, izgubili ste ubedljivo u celoj Srbiji“, poručuju naprednjaci.

U saopštenju Gradskog odbora SNS ističe se da su građani na izborima jasnu i nedvosmislenu podršku dali Aleksandru Vučiću, „a ne novoj koaliciji Bojan Pajtić, Boško Obradović, Sanda Rašković Ivić, Saša Radulović“.

„Jedina „demokratija i demokratska procedura“ za koju se bore Božović i nova koalicija jeste da zadrže fotelje, službene automobile i kako da uvećaju svoje bogatstvo i otmu od građana“, dodaje se u saopštenju.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh