• Gradovi

  SNS: Povodom izjave Djilasa javnosti će se obratiti Vučić

  Srpska napredna stranka najavila je da će se povodom izjave bivšeg gradonačelnika Beograda i lidera Demokratske stranke Dragana Djilasa, gradjanima u ponedeljak 25. decembra obratiti Aleksandar Vučić.

  „Očigledno da Dragan Djilas živi u prošlosti i da je ostao isti onaj bahati, histerični i lažljivi Djilas koji ništa osim bezobrazluka i agresivnosti nema da pokaže Beogradjanima koji su ga, sada je svima jasno, sa punim pravom poslali na političko smetlište“, navodi se u saopštenju.

  Djilas izjavio je večeras za televiziju N1 da mu je lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić prošlog leta na sastanku u prisustvu više ljudi nudio da bude gradonačelnik Beograda ili potpredsednik Vlade Srbije.

  „Ja sam se na tim ponudama zahvalio i tu se ta priča završila. Ja smatram da je on i tada shvatio da ima ljude koji vode Beograd koji to ne rade dobro, čim mi je tako nešto ponudio“, kazao je Djilas.

  Ocenio je da Vučić i on imaju različite sisteme vrednosti, zbog čega on nikada, kako je naveo, ne može biti ni u kakvom dogovoru sa Vučićem.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com