Gradovi

SNS: Predsednica opštine Vračar nasrnula na aktiviste SNS

BEOGRAD – Srpska napredna stranka (SNS), pozvala je danas nadležne organe da ispitaju incident u kome je predsednica opštine Vračar napala aktiviste SNS, kao i ispitaju kako Demokratska stranka zloupotrebljava tu beogradsku opstinu.

„SNS Vračar poziva nadležne organe da ispitaju incident koji se desio 7. marta u popodnevnim satima u Molerovoj ulici, kada je predsednica ove opštine Tijana Blagojević sa svojom sestrom fizički napala aktiviste naše stranke koji su došli na zakazani sastanak sa građanima“, piše u saopštenju.

Kako se navodi, osim fizičkog napada, Tijana Blagojević i njena sestra vređale su aktiviste SNS, pretili im da će se loše provesti ako ponovo dođu u njihovu zgradu i vređali SNS i njene članove rečnikom koji nije za javno ponavljanje.

„Tako je Blagojevićka postala jedini predsednik opštine u Srbiji koji napada svoje građane i odbornike“, piše u saopštenju.

Naprednjaci Vračara najoštrije osuđuju svaki oblik nasilja i poziva nadležne organe da svaki slučaj rasvetle do kraja, međutim, kako kažu, poslednjih meseci nasilju su uglavnom izloženi aktivisti SNS koje napadaju funkcioneri Demokratske stranke spremni da vlast brane po svaku cenu.

SNS takođe poziva nadležne organe da ispitaju kako demokrate zloupotrebljavaju opštinu Vračar tako što zaposleni lepe plakate sa nazivom njihove izborne liste.

„To je samo nastavak politike (lidera DS) Bojana Pajtića na Vračaru, čiji su rezultati otmica preko 290 stanova u poslednje 22 godine koliko vladaju, teške zloupotrebe u Poslovnom prostoru, zapošljavanje 41 stranačkog aktiviste na mesto pomoćnika predsednika opštine po čemu je Vračar svetski rekorder, kao i dodela opštinskih para majci bivšeg predsednika opštine Kuzmanoviću, što je bio razlog da podnese ostavku“, dodaje se u saopštenju.

Srpska napredna stranka poručuje Demokratskoj stranci da je došlo vreme da polože račune za svoju 22-godišnju vlast na osnovu koje su se mnogi funkcioneri ove stranke obogatili, a Vračar se nije razvijao.

„Zato su naredni izbori na Vračaru odluka građana da li će se njihova opština razvijati kako zaslužuje ili će desetak korumpiranih funkcionera DS, koji pokušavaju da ih prevare tako što na izborima nastupaju pod drugim imovinom, nastaviti da kradu“, piše u saopštenju.

Foto SNS logo

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh