Politika

SNS: Prijave protiv Radulovića

sns nebojša stefanović naprednjaciFoto: Tanjug, Sava Radovanović

„Mi ćemo se truditi da naša koalicija u Pokrajini bude što šira, jer nam je važna stabilnost, a u parlamentu Srbije će ona nešto biti uža“, rekao je Stefanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je kazao i da ne bi ulazio u detalje koje će stranke biti u koaliciji sa SNS-om i da će o tome pričati lider SNS-a i premijer Aleksandar Vučić.

Stefanović je naveo da će na biračkom mestu 22 na Novom Beogradu gde su juče ponovljeni parlamentarni izbori, nadležni organi i tužilaštvo ispitati primedbe građana koji su se žalili policiji na pritiske lidera Pokreta „Dosta je bilo“ Saše Radulovića.

On je rekao da su se građani žalili da ih je Radulović u sredu „presretao i uznemiravao“, što su prijavili policiji, tako da će o tome biti obavešteno tužilaštvo i nadležni organi.

Stefanović je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da se vlada sigurno neće praviti sa onim partijama koje su izmišljale prevare i sprovodile pritisak na Republičku izbornu komisiju.

Stefanović je ocenio da je potpuno jasno da su lideri tri opozicione liste „potpuni prevaranti“.

„Potpuno je jasno da su Pajtić, Saša Radulović, Sanda Rašković Ivić, Boško Obradović i ostali koji su učestvovali u cirkusu potpuni prevaranti i da je čitava predstava služila da uzmu fotelje i skupštinsku platu“, rekao je Stefanović.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh