Gradovi

SNS: Rešavamo probleme koje je napravila DS

BEOGRAD – Srpska napredna stranka smatra da je dobro što se funkcioner DS Balša Božović konačno vratio sa Maldiva pa je počeo da se bavi Beogradom.

„Dok je Božović trošio desetine hiljada evra na Maldivima, kao njegov šef Bojan Pajtić letos na Brionima, Srpska napredna stranka je rešavala probleme građana Beograda koje je Demokratska stranka napravila“, navedeno je u saopštenju Gradskog odbora SNS Beograda.

„Funkcioneri DS su opustošili Beograđane svojim malverzacjama i lošim privatizacijama. Višemilionske pljačke su ostavile preko pola miliona ljudi bez posla. Dok su demokrate gradile velelepne pašnjake i vinograde, građani su gladovali“, ocenili su naprednjaci.

„Poručujemo Božoviću da prestane da laže građane i plasira dezinformacije. Ujedinjeno razjedinjena opozicija nastavlja da izmišlja priče u slučaju narodnih kuhinja“, kaže se u saopštenju.

Podsećamo da se narodne kuhinje ne ukidaju, već da će odgovorna gradska vlast do završetka javnih nabavki korisnicima isplaćivati novčanu naknadu, stoji u saopštenju SNS.

Foto Tanjug/M.Jelesijević, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh