• Gradovi

  SNS: Smešne optužbe stranaka na ivici cenzusa

  NOVI SAD – Novosadski odbor SNS saopštio je večeras, reagujući na prethodne optužbe Demokratske stranke, da želi da obavesti javnost da najoštrije osuđuje bilo kakvu kupovinu glasova, kao i da su smešne i besmislene optužbe pojedinih stranaka na ivici cenzusa, kojima nastoje da dođu do medijskog prostora.

  „Stranka koja uživa podršku polovine birača u Srbiji, nema potrebu da se bavi bilo čime sem napornog rada da Srbiju učini normalnom zemljom. Da oporavi zemlju od uragana zvanog Demokratska stranka, posle kojeg je ostala pustoš. Da oporavi Srbiju od svega nakaradnog što je DS uvela u društvo kao svakodnevicu, uključujući i kupovinu glasova“, saopštio je novosadski gradski odbor SNS.

  Aktivisti Srpske napredne stranke su, kako se dodaje, svakodnevno na terenu, svakodnevno u razgovoru sa građanima, ne krijući se iza bilo kakvih drugih organizacija ili institucija.

  „Kako se izbori budu bližili, aktivisti i funkcioneri SNS će sve češće biti sa svojim narodom, slušajući probleme i pokušavajući da rešavanjem problema učine Novi Sad i Srbiju lepšim mestom za život, u odnosu na pustoš koji je ostavila Pajtićeva vladavina“, poručuju novosadski naprednjaci.

  Novosadski Gradski odbor Demokratske stranke zatražio je ranije danas od policije i tužilaštva da smesta pokrenu istragu povodom medijskih napisa o, kako navode, kupovini glasova za račun Srpske napredne stranke u Novom Sadu i spreče dalju „trgovinu“ izbornom voljom građana.

  Foto SNS

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com