Gradovi

SNS u Novom Sadu broj jedan na lokalnim izborima

NOVI SAD – Koalicija predvođena Srpskom naprednom strankom je gradskoj Izbornoj komisiji u Novom Sadu predala 4.257 potpisa građana koji podržavaju kandidate te koalicije za lokalne izbore u Novom Sadu.

U ime koalicije, Izbornoj komisiji listu je sinoć predao predsednig GO SNS Miloš Vučević koji je i aktuelni gradonačelnik Novog Sada.

Obraćajući se novinarima, Vučević je rekao da se zahvaljuje građanima Novog Sada koji su, kako je kazao, u rekordno kratkom vremenu od nešto više od tri sata prikupili 4.257 potpisa što je, po njemu, impozantan broj.

„Kandidati na listi Aleksandar Vučić – „Srbija pobeđuje“ zastupaće politiku koja znači otvaranje novih radnih mesta u Novom Sadu, smanjenje broja nezaposlenih, a ova koalicija je garant političke stabilnosti u gradu“, rekao je Vučević.

On je istakao da je uveren da će ta koalicija dobiti ogromnu podršku građana Novog Sada.

Pored SNS, na listi Aleksandar Vučić – „Srbija pobeđuje“, nalaze se i kandidati iz Socijaldemokratske partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Srpskog pokreta obnove, Pokreta socijalista i Nove Srbije.

Vučević je kazao da osim pomenutih stranaka očekuje da će podršku toj listi na izborima dati i Samostalna demokratska stranka Srbije, grupa građana „NS blok“, stranka slovačke nacionalne manjine „Napred Slovaci“. Dodao je i da veruje da će imati podršku još nekoliko stranaka i udruženja građana.

„Cilj nam je da nakon ovih izbora imamo odličnu saradnju sa republičkom vladom i sa novom pokrajinskom vladom, da ne bude kao što se dosada dešavalo nadgornjavanja na različitim nivoima vlasti, već da se okupimo oko zajedničkih projekata i da zajedno radimo na njihovoj realizaciji, a sve na dobit i u korist građana Novog Sada, Vojvodine i Srbije“, rekao je Vučević.

Foto Tanjug, M. Jelesijević/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh