Gradovi

SNS: Vlada SNS nikada neće otimati narodne pare kao Pajtić

BEOGRAD – Srpska napredna stranka poručila je danas da Vlada Srbije, predvođena Aleksandrom Vučićem, nikada ništa neće uraditi po ugledu na vladu Bojana Pajtića, jer Vlada u kojoj je SNS nikada neće, kako se navodi, poput DS, otimati pare od naroda.

Upitavši Demokratsku stranku gde se danas nalazi njihov šef Bojan Pajtić, SNS u saopštenju još pita i da li se Pajtić vratio u Vojvodinu kako bi nastavio da je „pljačka, ili i danas troši opljačkane narodne pare po beogradskim restoranima?“.

„Vlada Srbije, predvođena Aleksandrom Vučićem, nikada ništa neće uraditi po ugledu na vladu Bojana Pajtića, jer Vlada u kojoj je SNS nikada neće, poput DS, otimati pare od dece sa posebnim potrebama, oštećenih u zemlJotresu i od socijalno ugroženih građana“, naveli su naprednjaci u saopštenju.

Oni su poručili DS i Pajtiću da nikoga ne interesuju njihove laži, ali da sve građane Srbije i te kako interesuje kako je Pajtić sa svojim saradnicima opljačkao Vojvodinu.

„Svi čekamo da nam Pajtić kaže na čijim privatnim računima su završile pare građana iz Razvojne banke Vojvodine, Fonda za kapitalna ulaganja, pokrajinskih robnih rezervi, i kada će barem jednom u životu da kaže istinu“, navela je SNS.

DS je prothodno u saopštenju ponovila osam pitanja upućenih premijeru, a koja se odnose na trošenje budžetskih sredstava, ugovore koje vlada potpisuje, javni dug, broj nezaposlenih….

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh