Gradovi

SNS: Živković bi opet da „oslobađa“ narod u zamenu za kredit

BEOGRAD – Poslanik SNS Aleksandar Jovičić ocenio je danas da bi lider Nove stranke Zoran Živković ponovo „da oslobađa narod u zamenu za nepovratne kredite Fonda za razvoj i vinograde“.

Reagujući na Živkovićevu izjavu da SNS planira krađu na izborima, te da je 2.000 ljudi preseljeno sa Voždovca na Vračar, Jovičić ocenjuje da on takvim izjavama „pokazuje svu jalovost i učmalost reciklirane DOS družine“.

„Najgori među najgorima, đaci ponavljači, koji bi u svakoj normalnoj državi bili pri dnu društvene piramide, su uspeli da na čelo države dođu zbog nesrećnih, vanrednih okolnosti koje su zadesile ovu zemlju.

Pošto im nije bilo dovoljna decenija pljačkanja pod velom oslobodioca naroda od „tiranije“ i „diktatora“, najgori među najgorima su toliko beskrupolozni da bi da okrenu još jedan krug vladanja i pljačke Srbije“, istakao je Jovičić u saopštenju.

Srbija je danas slobodna zemlja, koja se ekonomski oporavlja i razvija i čiji su lideri priznati kao pouzdani partneri u Briselu, Moskvi i Vašingtonu, a građani Srbije žive slobodno i odlučuju samostalno, istakao je Jovičić i dodao da će ti građani dati Aleksandru Vučiću poverenje za još jedan premijerski mandat, a Živkovića poslati na smetlište istorije.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh