Gradovi

SNS: Živković poslednji koji treba da govori o nepoštovanju

BEOGRAD – Beogradski odbor SNS poručio je danas da je lider Nove stranke Zoran Živković, koji je zbog kašnjenja kritikovao ministra policije Nebojšu Stefanovića, poslednji koji ima pravo da govori o nepoštovanju institucija i poslanika.

„Zoran Živković je poslednji koji ima pravo da govori o nepoštovanju institucija i narodnih poslanika, jer će ostati upamćen kako svoje političke neistomišljenike vređa na najprimitivniji način i naziva ih „stokom“, naveli su beogradski naprednjaci u saopštenju.

Navode da „čovek koji je opljačkao budžet Srbije i tako naplatio svoj rad u vreme vlasti DS“, ne zaslužuje nikakav odgovor, već građanima treba da položi račune čime je bio privilegovan pa je, kako tvrde, iz budžeta, mimo zakona, dobio višemilionsku subvenciju za vinograd.

„Verovatno da je Zoran Živković, iz svog političko-tajkunskog okruženja, naučio da je budžet Srbije nepresušni izvor za lično bogaćenje pojedinaca“, naveli su naprednjaci.

Nova stranka kritikovala je danas ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića što se nije pojavio na vreme na zakazanim konsultacijama sa poslanicima o Predlogu zakona o policiji.

Foto SNS

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh