Gradovi

SNS:Politički analitičari u službi novog DOS-a

BEOGRAD – Srpska napredna stranka saopštila je danas da su konačno pale maske i da građani vide ko su takozvani nezavisni stručnjaci i analitičari, kome pripadaju, i za čije partijske interese rade, odnosno da su angažovani u novom DOS-u.

„Tako je Đorđe Vukadinović pokazao svoje pravo lice, odnosno da je partijski prvak novog DOS-a i konačno je svima postalo jasno zbog čega ima kolumne u skoro svim novinama, samo još ne znamo da li to dobija kao prvak vlaške stranke, DŠ-a, Dveri, DS-a ili možda neke pete partije“, navodi SNS u saopštenju.

Naprednjaci su pitaju funkcionere, kako kažu, novog DOS-a, poput Đorđa Vukadinovića i drugih, „zašto otvoreno ne kažu građanima da nisu nikakvi nezavisni stručnjaci, profesori i analitičari, već angažovani društveno-politički radnici, članovi partija novog DOS-a i njihovi prvaci“.

SNS ukazuje da je novi DOS svestan da neće ostvariti nikakav uspeh na izborima, jer na njihovu žalost, vlast biraju građani, ali napominje da oni već sada znaju da će izbori biti navodno nefer i neslobodni.

„Pored toga što su građanima otkrili svoje vidovnjačke sposobnosti, danas su učinili još jednu korisnu stvar -otkrili su i da su angažovani društveno-politički radnici, koji svakodnevno iznose pregršt neistina, zaklanjajući se iza svojih zvanja, u korist Pajtića, Živkovića i ostalih koji su uništavali Srbiju“, navodi se u saopštenju SNS.

Foto Tanjug, M. Jelesijević/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh