Regioni

ŠOK U LIJEPOJ NJIHOVOJ: Severina i Štulić priznali da su hrvatski izdajnici, a evo i zašto!

Crnoja koji je rekao da će zahtevati izradu registara izdajnika i agresora, što je podržao i prvi potpredsednik vlade Tomislav Karamarko (HDZ).

„Objavit ćemo mi sve registre. Ako se netko ogriješio o zakone RH i ako je izdao nacionalne interese, nema razloga da se ne nađe u registru“, izjavio je i prije stupanja na dužnost novi ministar za branitelje. Stoga je umetnički kolektiv SKROZ pokrenuo onlajn registar u koji se dobrovoljno upisuju građani navodeći najrazličitije razloge zašto bi mogli biti proglašeni za izdajnike Hrvatske.

U registar je u dva dana upisano preko 5.700 Hrvata i Hrvatica, a među njima je i mnogo poznatih ličnosti. Među njima su i mnoge poznate osobe, kao što su pevačica Elementala Mirela Priselac remi ili Severina Vučković.

Seve je napisala da je to jer se preselila u Beograd, ali je pod imenov Vučkoviće napisano „hronična zavisnost od srpskog pe..sa!

Tu je i potpis legendarnog vođe Azre Branimira Štulića Džonija koji je upisao „Ja sam kod kuće isto izdajnik što sam se odmetnuo na svoju stranu. Jesam. Pa šta?“, napisao je korisnik pod imenom Branimir Štulić.

„Pokrenuli smo projekat jer smo smatrali da treba pomoći državi da ne troši novce na tako suludu ideju“, izjavila je u ponedjeljak Hini jedna od osnivačica kolektiva Skroz Nora Krstulović i dodala da smatra kako je „kratak put od otvaranja registra do sabirnih logora“.

Istakla je da stranicu neće zatvoriti ni ako Crnoja odustane od svoje namere. „S obzirom na reakcije javnosti, registar je nadmašio formu i pretvorio se u dokument vremena i treba da ostane stalno otvoren“, poručila je.

Neki od komentara

„Imam bistu druga Tita na radnom stolu“, „Ne znam se prekstiti“, „Nismo raskitili bor 6. januara. Još uvek stoji u dnevnom boravku“, „Zato što smatram da je ekipi iz Alan Forda mesto u stripu, a ne u hrvatskom Saboru i Vladi. Stvarnost me demantira“, „Jer sam rekao bratu koji je u prvom srednje da odabere etiku umesto veronauka“, „Nisam svešteniku otvorio vrata kada je dolazio na posvetu“, „Smoki mi je draži od kroki kroketa“, „Nisam postojala ’91“, samo su neka od brojnih ironičnih pojašnjenja koje su naveli upisani „izdajnici“.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir

Link Izvora

1 Komentar

1 Komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh