• Novosti online

  СПОРТ НА БАЛКАНСКИ НАЧИН – Ако Србија игра на Палама, БиХ ће у Пазару и то против Косова

  САРАЈЕВО – Председник Одбојкашког савеза Босне и Херцеговине Алија Фатић жестоко је реаговао на најаву одигравања пријатељске утакмице одбојкашица Србије и Азербејџана на Палама и поручио да ће, ако се то заиста деси, селекција БиХ тражити да игра у Новом Пазару против Косова или Турске.

  „ Нико нас није контактирао, нити смо ми дали било какву сагласност. Ја сам председник Савеза за целу БиХ и тако се понашам. Имам одличну сарадњу с клубовима из РС, али ово што сада стиже из Србије није добра ствар”, изјавио је Фатић, преноси Танјуг.

  Он је додао да ОС БиХ неће дати сагласност, али и уколико се утакмица одигра, спремити одговор.

  „Уколико се та утакмица одигра, ми ћемо заказати утакмицу у Новом Пазару против Косова или можда Турске. Да видимо како ће се тада осећати Зоран Гајић и Одбојкашки савез Србије који нам се уопште није јавио”, поручио је Фатић.

  Одбојкашице Србије биће на припремама на Палама од 4. до 18. јула и заказале су пријатељску утакмицу против Азербејџана.

  То није први пут, пошто су прошле године у Републици Српској, у Бањалуци, одиграле утакмицу против Бугарске, с тим да тада није било „замерки” из Одбојкашког савеза БиХ.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com