Gradovi

Sprečeno krijumčarenje marihuane sakrivene u rezervni točak

BEOGRAD – Carinici na graničnom prelazu Preševo sprečili su pokušaj krijumčarenja nešto više od tri kilograma marihuane, koja je bila sakrivena u rezervnom točku mercedesa albanskih tablica, saopštila je Uprava carine.

Droga je otkrivena juče u automobilu mercedes E 220 koji su carinici izdvojili za detaljan pregled, između ostalog i zbog nervoze koju je pokazivao vozač 48-godišnji Albanac.

Da njihova procena nije bila pogrešna potvrdila je analiza snimka sa mobilnog skenera, koji je službenicima Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina ukazao na to da u rezervnom točku osim vazduha ima još nečega.

Otvaranjem gume rezervnog točka izvađena su četiri paketa uvijena u celofan traku različitih dimenzija i težine, verovatno radi lakšeg pakovanja.

Merenjem je utvrđeno da je njihova ukupna težina 3.090 grama, kao i da je najverovatnije reč o marihuani.

Albanski državljanin je putovao iz Albanije u Nemačku i prilikom zaustavljanja carinicima je rekao da osim ličnih stvari nema ništa da prijavi.

Po otkrivanju narkotika, u izjavi je naveo da je automobil pozajmljivao prijatelju i da ne zna kako je marihuana dospela u rezervni točak njegovog automobila.

Preview

TOCAK

Slide

TOCAK

Slide

TOCAK

Slide

TOCAK

Slide

TOCAK

TOCAK

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh