• Politika

  „SPS će otići s opozicijom ako osvoje glas više“

  aleksandar vučić, aleksandar vucic, vučić, vucicFoto: Mondo/ Stefan Stojanović

  Tada se govorilo se Brčko – Banovići i Šamac – Sarajevo, a sada gradimo više nego tada„, rekao je Vučić televiziji Happy.

  On je najavio da će pre avgusta biti otvoreno prvih 40,4 kilometara autoputa od Beograda do Čačka, a 2018. ćemo završiti deonicu Čačak-Preljina.

  Puteva i pruga smo izgradili više nego ikada„, rekao je Vučić.

  On je naveo da strance interesuje samo Koridor 10, prema Nišu, Bugarskoj i Makedoniji, a ostale deonice puteva interesuju Srbiju.

  Niko se više ne sprda sa tim ‘biće pre roka’, a sada više nema viceva, znaju da ćemo da uradimo u roku. Radi se mnogo odgovornije i ozbiljnije, video sam mnogo sreće kod putara. Putevi znače život, dovešće one koji će da grade fabrike hrane. Malo je zemalja u Evropi koje su napravile puteva koliko i Srbija„, rekao je Vučić.

  Vučić je naveo da su mnogi nezadovoljni jer su uskraćeni za velike sume novca do kojih su lako dolazili neobezbeđenim kreditima iz banaka.

  Zakon o radu je doveo najviše investitora u regionu jugoistočne Evrope i smanjio nezaposlenost, rekao je premijer.

  Svuda u svetu smo poštovani, samo u Srbiji viču ‘Vučiću, pederu’„, naveo je Vučić.

  Ponovio je da su izbori sada neophodni kako bi do 2020. godine bio ostvaren kontinuitet u sprovođenju reformi i da Srbija do tada ispuni sve uslove za članstvo u Evropskoj uniji, o kojem će posle odlučiti države članice.

  „Ako opozicija bude imala jedan glas više, svi će se ujediniti protiv nas“, rekao je Vučić.

  Na pitanje zašto bi to uradili socijalisti Ivice Dačića, Vučić je odgovorio: „Da bi bili na vlasti, i to im ne bi bio prvi put“.

  Vučić je istakao da više nema optužbi za cenzuru.

  To je zato što su mediji danas takvi da bih ja morao da tražim zaštitu svojih ljudskih prava, a protiv njih (opozicije) nema ništa„, rekao je Vučić.

  Vučić je naveo da opozicija ima „gotovo apsolutnu vlast u medijskoj sferi“.

  Premijer je najavio da će u martu 2017. godine Srbija imati značajno veći broj kilometara autoputeva od Hrvatske, uz manje zaduživanje.

  Na pitanje da li je krio vlasnika „Kurira“ Aleksandra Rodića krio u svom podrumu u Jajincima kada je Rodiću pretilo hapšenje, Vučić je odgovorio da je mislio da su njih dvojica prijatelji i da vlasniku „Kurira“ bude na čast sve što je objavio protiv njega.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com