• Politika

  SPS: Do kraja dana više od 10.000 potpisa podrške Vučićevoj kandidaturi

  Socijalistička partija Srbije (SPS) danas je počela prikupljenje potpisa podrške predsedničkoj kandidaturi Aleksandra Vučića i očekuje da će do kraja dana prikupiti više od 10.000.

  U stranačkoj centrali u Beogradu, Vučićevu kandidaturu svojim potpisima podržalo je rukovodstvo SPS-a, a lider stranke Ivica Dačić je izrazio zadovljstvo odzivom članova SPS.

  „Očekujem da do kraja dana, širom Srbije, u svim opštinskim odborima prikupimo više od 10.000 potpisa podrške zajedničkom kandidatu“, rekao je Dačić.

  On je izrazio uverenje u Vučićevu pobedu na predsedničkim izborima istakavši da će glasanje na tim izborima biti opredeljene „za sve nas „.

  „Naš cilj je da se Srbija ne zaustavi i ne želimo da se unose virusi nestabilnosti koji postoje u okolnim zemljama“, rekao je Dačić.

  On je naveo i da vladajuća koalicija ima jedna put i jednog kandidata dodavši da opozicioni kandidati, osim želje za degradacijom svega uradjenog od strane vlasti, nisu ništa saopštili o svojim programima.

  „Mi nismo na raskrsnici pa da biramo jedan drugi ili peti put… Mi imamo jedan put i jednog kandidata i želimo da Srbija bude jaka, razvijena i cenjena u svetu“, rekao je on.

  Vučićevu kandidaturu podržali su i stranački funkcioneri Aleksandar Antić i Nikola Nikodijević.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com