Gradovi

SPS-JS: Kampanja na osnovu dela, a ne na osnovu reči

BEOGRAD – Predsednik SPS Ivica Dačić, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić obišli su danas Grocku, Smederevo i Kovin, gde su istakli da će Koalicija SPS-JS bazirati kampanju na osnovu svojih dela, a ne na osnovu reči.

„Iako je opština Grocka u sastavu Grada Beograda, primetili smo da je velika razlika u njenoj razvijenosti u odnosu na ostale gradske opštine“, rekao je Dačić i istakao da moramo da dovodimo investitore i da ravnomerno ulažemo u sve predele Srbije, na način kako je to uspeo i Dragan Marković Palma da sprovede u Jagodini.

Našem narodu su neophodne pobede. Poraza je bilo mnogo i Koalicija SPS-JS će se boriti da takvih pobeda bude što više jer ova koalicija radi isključivo u interesu građana Srbije, rekao je Dačić, navedno je u saopštenju.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u Smederevu je istakao da, ako moramo da uvozimo nemačke automobile, ne moramo da jedemo i nemačke jabuke.

„Hoćemo svoje poljoprivredne proizvode u Srbiji a da bi u tome uspeli poljoprivrednicima ne trebaju savetnici, već mi političari treba da im obezbedimo sigurno tržište“, istakao je Marković Palma.

On je siguran da će i „u sledećoj Vladi biti naših ministara jer su oni donosili rezultate za dobrobit građana Srbije“, kaže se u saopštenju.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh