Analize I Kolumne

СРАМАН ПОТЕЗ НЕНАДА ЧАНКА НА ТВ ПИНК: СРПСКУ ПРАВОСЛАВНУ ЦРKВУ ПОРЕДИ СА ФАШИСТИМА И ИДЕ НА ЦЕТИЊЕ ДА НАПАДА ЈОАНИКИЈА

Лидер минорне, ванпарламентарне ЛСВ Ненад Чанак, човек који се не скида са екрана ТВ Пинк његовог пријатеља Жељка Митровића, а на сваким изборима добије мање гласова од неважећих листића, не мора да брине док хвали Мила Ђукановића, а Србе и Српску православну цркву назива фашистима.

На националној фреквенији, на ТВ Пинк Чанак добија од свог друга Жељка Митровића неограничено време да китикује Србију, говори против свих националних интереса, и да као Ђукановићев ђак ствара војвођанску нацију.

Националне фреквенције су национално добро, а не место за рад против сопствене државе.

Умишљена, самопроглашена “звезда“ Јована Јеремић, која уместо да се налази у неком ријалитију попут Парова, глуми да води озбиљне емисије, а својим незнањем и необавештеношћу само је терцирала Чанку у нападима на све што је српско.

Можда би за водитеље на националним фреквенцијама пре ступања на рад, као и за неке друге професије, требало увести психо и тест знања како би се утврдило, да ли могу да обављају тако одговоран посао.

Чанак бесрамно тврди да ће ако се било шта деси на Цетињу за то „бити одговоран Јоаникије“, иако се вековима устоличење митрополита СПЦ врши управо на Цетињу, а насиље најављују Мило Ђукановић, његов саветник и комите.

Да не би напад на Српску православну цркву прошао без њега, Чанак је најавио да ће ићи на Цетиње да се бори против устоличења митрополита Јоаникија и да се ради о борби против дивљаштва и насиља над људима, а за шта је оптужио директно СПЦ.

Чанак је чак све поредио са Шпанским грађанским ратом и борбом против фашизма, чиме је индиректно оптужио СПЦ да је фашистичка! Ипак, он је рекао да „ово што се догађа је веома близу томе (фашизму)“.

По диктату Мила Ђукановића, на заједничкој вечери од пре два дана, Чанак је добио је задатак да на телевизији Миловог и Чанковог пријатеља Жељка Митровића отворено ради против Српске православне цркве и Срба у Црној Гори којима комите прете линчом само зато што желе да се херотонисање Митрополита Јоаникија изврши где и свих претходних митрополита црногорско-приморских,  на Цетињу.

Очигледно је велики успех Здравка Кривокапића и нове црногорске власти у спречавању трговине наркотика у Црној Гори натерао Мила Ђукановића да дигне на ноге све своје помагаче, како у Црној Гори, тако и у Србији.

Изгледа да је и кум Ненада Опачића, председник ЛСВ Ненад Чанак тешко примио вест о заустављању шверца кокаина у Црној Гори.

Можда би и тужилац требало да пажљиво погледа и саслуша гостовање Ненада Чанка на ТВ Пинк 29.08.2021. године јер можда има радњи и за поступање по службеној дужности.

Н.П.

 

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh