Gradovi

„Srpski Davos“ okuplja elitu od 8. do 10 marta na Kopaoniku

BEOGRAD – Biznis forum na Kopaoniku, najveći skup te vrste u regionu, koji godinama unazad okuplja ekonomsku i političku elitu iz Srbije i sveta, biće održan od 8. marta do 10. marta, a prisustvo na srpskom Davosu potvrdio je i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Tema ovogodišnjeg biznis foruma biće „Dostizanje i konvergencija sa vodećim trendovima: Kako sanirati pukotine u sistemu“, a glavni medijski partner, tradicionalno, i ove godine je agencija Tanjug.

Premijer Vučić, prema planu, prvog dana imaće uvodno izlaganje na temu „Strategijska analiza pozicije Srbije i perspektiva oporavka“.

Prisustvo su potvrdili mnogi ministri, poput Zorane Mihajlović, Kori Udovički, Dušana Vujovića, Aleksandra Antića, Željka Sertića, Srđana Verbića, zatim gradonačelnik Beograda Siniša Mali, te predstavnici diplomatskog kora u Beogradu.

Na panelima će govoriti i predstavnici istaknutih međunarodnih finansijskih institucija poput MMF-a, Svetske banke, Evropske banke za obnovu i razvoj, Evropske investicione banke, ali i menadžeri kompanija i priznati ekonomisti.

Foto Tanjug, N. Jovanović (arhiva, ilustracija)

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh