• Kultura

  Šta čitati do 18. preporučuje Bane Lalić

  bane lalićFoto: MONDO, Petar Stojanović, Mario Milojević

  Srpski pop muzičar, tekstopisac i kompozitor frontmen je benda MVP (Mi Volimo Pršutu), čiji je žanr mešavina regea, bluza i hiphopa. Skoro deset godina je na sceni, i najpoznatiji je po hitu „Celu noć i celi dan“ i spotu čijje je snimanje trajalo čak dva meseca! Sarađivao je sa Skaj Viklerom, Gruom, Strukom, i brojnim drugim imenima aktuelne scene. Pre tri godine, nominovan je i za nagradu MTV Best Adria act.

  Šta najviše voliš da čitaš, i koliko imaš vremena za to?

  „Nažalost, u poslednje vreme zbog brojnih obaveza baš malo vremena provodim u čitanju knjiga. Najviše volim štiva koja obrađuju filozofske teme i avanture, jer su slične mom duhu“, rekao nam je Bane.

  Koja ti je omiljena knjiga?

  „Izdvojio bih knjigu koja je na mene ostavila najjači utisak, a to je Mario Puzo i ‘Porodica'“.

  Koje tri knjige bi svakome preporučio da pročita do punoletstva?

  ‘Teoriju svega’ Stivena Hokinga, pošto definiše život i univerzum na jedan strašno zanimljiv način. Zatim ‘Knjigu muzike’ koju je napisao kineski filozof i socijalni reformator Konfučije, jednu od njegovih šest klasičnih dela. I za kraj ‘Kuma’ (Mario Puzo), definitivno knjiga koja najbolje prikazuje sistem u kom se nalazimo“, rekao nam je Bane.

  Ne propustite i ostale preporuke knjiga!

  Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici –MONDOZabava,kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

  Link Izvora

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com